Suede shoes - Classic but perfect

Klasse handler ikke om bare at blive bemærket, men om at blive husket, og hvilken bedre måde at efterlade et varigt indtryk, end at efterlade et WOW! hos folk af dit image? Dette er grunden til at vi her hos bySocinski, har designet vores egen sko der leverer en fed fornemmelse.

Vores motto er "Our shoes were made for walking, and our style made for talking."

Hop med på den klassiske mode med disse komfortable sko som fås i den brune lækre version som i ser herunder eller i sort. Skoen er mit værk som jeg selv er meget stolt af, så hvis du leder efter den ultimative sko, der er ikke kun har den perfekte pasform til dine fødder, men også for din karakter, stil og klasse, så har vi noget, der vil holde dine fødder på jorden, og hovedet i skyerne! Du har kun et par fødder, og du er ansvarlige for at tage dig godt af dem, så giv dem hvad de fortjener? Giv dem det rigtige par sko.

Så træd ind i vores sko - vi vil ikke skuffe dig - her hos bySocinski!

 
Classic Brown

HOLD DINE RUSKINDSSKO RENE

Som Elvis sagde engang: "Træd ikke på mine blå ruskind sko"! Uanset om dine ruskind sko er blå, grønne, lilla, brune eller sorte, så har de har alle én ting til fælles: Dine ruskind sko skal holdes rene. De skal nusses og pusses for at bevare deres skønhed. Den gode nyhed er at, for at få dem renset med et professionelt look, er det ikke nødvendigt, at forlade komforten i sit eget hjem!

Ruskindssko er nogle "tricky" små monstre. Noget så rent som vand besidder magten til at plette det. Alt du skal gøre er at pop ned til din lokale butik, og du er sikker på at finde en form for ruskind rensesæt - latterligt billige. Disse drømme kits er unikt designet til din dyrebare ruskindssko, så du behøver aldrig at bekymre dig om forværring pletter! Hvis dit kit til at rense ruskind ikke kommer med en pensel eller ruskindsbørste, kan du endda bruge en gammel neglebørste eller krat pensel.

HER ER GUIDEN TIL AT RENSE/RENGØRE RUSKINDSSKO

Trin et: forsigtigt ... FORSIGTIGT ... børst de farvede områder for at slippe af med den akkumulerede overflade af snavs og pletter på ruskindet. Vigtigt: Vælg en retning at børste og holde dig til den således at ruskindet ligger sig i samme retning!

Trin to: Jeg giver dig tilladelse til at skrubbe lidt mere energisk. Ikke for meget, men lige nok til at virkelig løsne at snavset og virkelig får rengjort ruskindet på dine sko. Ok, det burde være nok for de lette pletter. Hvis du har fået en nogle pletter af typen hvor du skriger "OH-MYGOD!" - Så læs videre herunder for at få renset dine ruskindssko.

Trin tre: Gå tilbage til trin 2, og bliv ved indtil pletten ikke længere er synlig! En heads-up, det kan gå hen og blive lidt grimt. Glem ikke, at du potentielt fjerner flere ÅR gammelt snavs. Men det er ok. Du ved, det er det værd ... især hvis du hører Elvis i baggrunden for at holde humøret højt! Hvis din pletten er væk, stort!. Hvis ikke så mist ikke håbet. Bliv ved får teknikken er god nok, hvis ikke så læs herunder, med endnu en ide til hvordan du kan få rengjort ruskinds skoene.

Trin fire: Af sted til købmanden og få fat i hvidt eddike, eller endda husholdningssprit. Hæld en lille mængde på en almindelig hvid vaskeklud, gnid pletten med alt hvad du har. Når det er tørt, så børster du igen.

Okay nu burde pletten altså være fjernet. Hvis den ikke er - Ja så må du desværre tage en dyb indånding og starte processen fra begyndelsen!

Nyd dine sko, og glem aldrig de kloge ord fra the King - Lad ikke nogen træde på disse ruskind sko! Og hvis de gør, ... Så ved du i det mindste, hvordan du løser problemet! Du kan også altid forkæle dig med et par sko fra bySocinski.dk